Gott nytt år!

Arbetsåret har dragit igång igen efter en skön jul-ledighet. I fredags fick jag en fiollektion av unga och begåvade Svante Kvarnström som gav mig värdefulla tips hur man kan få keltisk musik att svänga!

Nu i januari ska Sofia Sandén och jag repetera vår föreställning ”Långt bort i skogen” som drar ut på turné i vår. Först en sväng till Ludvika i början av februari, därefter Västerbotten 14-23/2. I mars (v11) åker vi runt i Gävleborg. Den 2 april spelar vi i Västerås konserthus samma dag som Folk och Världsmusikgalan. Vi stannar dock inte kvar på galan utan åker vidare mot Jokkmokk, där vi spelar den 4 april. Sen följer en turné i Norrbotten v 14.

Under repet i januari ska vi passa på att testa lite nytt material, till nya (gamla) fina filmer. De ska ingå i en planerad kvällsföreställning.

I början av februari blir det en tur till Frankrike. Daniel Pettersson och jag ska spela i Lille och sen utanför Paris, då tillsammans med Daniel Fredriksson – luta och dansarna Veronika Grahn och Mats Wennström. Jag ser fram emot att träffa franska vänner.