Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "mariajonssonmusik.se.mysql.service.one.com" in /customers/1/a/3/mariajonssonmusik.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1775 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/mariajonssonmusik.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1775) in /customers/1/a/3/mariajonssonmusik.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/mariajonssonmusik.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1775) in /customers/1/a/3/mariajonssonmusik.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Undervisning

Undervisning

Första gången jag undervisade under en längre sammanhängande period var på en veckokurs i Frankrike. En rätt tuff utmaning med tanke på att jag då, 21 år gammal, hade nästan ingen erfarenhet av att undervisa och att jag pratade rätt dålig franska. Trots allt blev det en oförglömlig tid. Jag tror jag lärde mig lika mycket eller mer än mina elever under den veckan.
Jag trivs med att undervisa, och har förmånen att ha elever i olika åldrar och på olika kunskapsnivåer.
Jag har gått utbildningen pedagogisk kurs för spelmän på Musikhögskolan i Stockholm

.Falu-spelmanslag

 

 

…med Falu Spelmanslag under Folkmusiknatta i Falun
10 november 2012.

 

Jag har sedan jag slutade på Musikhögskolan år 2000 jobbat på Musik och Kulturskolorna i Nacka, Hedemora, Falun och Hofors. För närvarande undervisar jag på deltid i suzuki fiol på Kulturskolan i Falun. Jag är sedan 2006 timanställd på Musikkonservatoriets folkmusikutbildning och jag har även undervisat på Estetiska programmet, Haraldsbogymnasiet, Falun och på Sjöviks folkhögskola. Utöver det har jag haft flera workshops, helg och veckokurser i bland annat Sverige, Frankrike, Belgien, USA, Storbritannien och Japan. 2010-2011 ledde jag Låtverkstad för vuxna i Folkmusikens hus och Bildas regi. Sedan 2011 leder jag Falu Spelmanslag.